CAMPANYA ESCOLAR SAT!

Preguntes freqüents

Per a quins cursos escolars teniu propostes d’espectacles?

Us oferim espectacles per a tots els cursos escolars. Des de l’Escola Bressol, Educació infantil, Cicle Inicial, Cicle Mitjà o Cicle Superior, fins a ESO i Batxillerat.

 

Quina és la durada dels espectacles?

Tots els espectacles duren aproximadament 1 hora. Excepte aquells de secundària que tenen un debat a posteriori (en aquest cas la durada és d’1h + el debat).

 

Teniu material pedagògic per treballar a classe?

I tant! Podeu trobar tota la informació a cada pàgina de l’espectacle i a l’apartat fitxes pedagògiques. Si trobeu a faltar alguna fitxa no dubteu en demanar-nos-ho a montse@sat-teatre.cat o al telèfon 933457930.

 

Quant valen els espectacles?

Els espectacles tenen un preu que oscil·la entre els 6,70€ i els 8€. En funció del muntatge.

 

Com sé que la reserva ja és definitiva?

El teatre contactarà amb vosaltres per donar-vos la confirmació final.

 

Si algún alumne es posa malalt, també ens el cobrareu?

No. Només cobrarem els alumnes que assisteixin a l’activitat.

 

Un cop he fet l’ingrés de reserva com faig el pagament que queda pendent?

El pagament restant es farà quan vingueu al teatre en metàl·lic, taló o transferència bancària posterior. D’aquesta manera només us cobrarem els assistents. Per tant, agrairem que ajusteu al màxim el número d’alumnes a l’hora de fer la reserva.

 

On pot parar l’autocar per a que baixin els nens/es?

Us aconsellem que l’autocar pugi per per la Rambla de l’Onze de Setembre i pari a la Rambla de Fabra i Puig amb cantonada Neopàtria.

 

Com arribo al teatre des de la parada de metro de Fabra i Puig?

Per arribar al SAT! des de la parada de metro Fabra i Puig heu de baixar per la Rambla de Fabra i Puig i, a mà esquerra, arribareu al carrer Neopàtria on es troba el teatre.

 

Podem venir amb els alumnes a veure un espectacle de la programació en cap de setmana del SAT?

Sí, i a més us aplicarem un 20% de descompte per a grups d’un mínim de 10 persones. Agraïm feu la reserva anticipada del grup per telèfon per a tenir preparades les vostres entrades i agilitzar el procés de compra.

 

Sempre feu els mateixos horaris de funcions?

Totes les funcions seran a les 9:45h i a les 11:15h. Només es modifica l’horari en alguns casos, quan l’obra té una durada de més de 60 minuts.

Excepte en el cas dels espectacles de de Teatre i Literatura per a secundària en què els horaris seran a les 9:30h i a les 12h per tal de tenir temps de fer el debat posterior.

 

Un cop començada la funció, podem entrar?

És molt important que arribeu amb temps al teatre per no fer endarrerir la resta d’escoles i que la funció arrenqui a l’hora prevista. Així doncs, un cop començada la funció no és permesa l’entrada a la sala per respecte pels intèrprets i la resta d’escoles.

 

Podem menjar dins la sala?

A la sala només es permet entrar ampolles d’aigua i no és permès consumir llaunes de refrescs ni menjar.

 

Podem entrar amb algun cotxet?

Per normes de seguretat cal que tots els passadissos i sortides del teatre estiguin lliures de pas. Hi ha una zona habilitada al vestíbul del teatre per a deixar el cotxet que esta vigilada.

 

Si venim amb nens amb problemes d’audició, el teatre està preparat?

El teatre disposa d’anell magnètic per a persones amb deficiència auditiva. Aquest sistema arriba a totes les localitats. Cal, però, que el teu audiòfon disposi d’un sistema adequat per a poder rebre el so de l’espectacle a través de l’anell magnètic.

 

Podem venir amb nens/es amb cadira de rodes?

El teatre disposa de localitats per a persones amb cadires de rodes. Si sou un grup amb més de dues persones amb cadira de rodes ens hauríeu d’avisar per a poder-vos reservar la primera fila.